WINKEL

Een webshop heb ik (nog) niet, maar als je wilt kan je ook boeken rechtstreeks bij mij bestellen. Een bestelling doorgeven kan gewoon via mail of ander kanaal. Ik maak er graag een mooi pakje van!
Voor de verzendkosten reken ik € 2,50, tenzij je voor meer dan 20 euro bestelt.

Buiten de lijntjes, Creatief lezen, schrijven en tekenen met kinderen

Buiten de lijntjes

Laat kinderen denken als een ontwerper, een uitvinder, een schrijver of een architect. Creatief probleemoplossend denken voor het basisonderwijs. 
Meer dan 40 korte verhalen en opdrachten om de creativiteit aan te wakkeren, te tekenen én te schrijven voor kinderen van 6 t/m 12 jaar

Prijs: 29,95

Monster Mo wil niet slapen

Mo gaat bij oma en opa logeren. Alleen: ‘s avonds heeft hij helemaal geen zin om te gaan slapen … of toch niet zonder opa of oma. Hij probeert van alles om hen bij zich te krijgen. Zou het hem lukken?
Vanaf 3 jaar.

Prijs: 17,95

Monster Mo lust het niet

Mo is eigenlijk een vrolijke, lieve jongen, maar vandaag is hij een weerwolfmonster. Die lusten geen lekkere wentelteefjes of fruitspiesjes, alleen vieze hapjes! Wat kunnen mama en papa doen om hun monstertje aan tafel te krijgen?
Vanaf 3 jaar.

Prijs: 17,95 

Laat los!    (Engels: Connor Crowe can’t let go)

Sem houdt van zijn ouders, van zijn hond en van zijn zus. Maar er is een ding waar hij het meeste van houdt: zijn tablet! Hij wou dat hij hem nooit meer zou moeten loslaten. Maar wat als die wens op een dag echt uit komt?
Vanaf 5 jaar.

Prijs: 17,95 (‘Connor’: 18,95)

Monster Mo is boos!

Mo is eigenlijk een hele lieve jongen, maar vandaag is hij boos! Hij wil geen knuffel van mama, hij wil niet dansen en mama mag hem niet kietelen. Wat kan mama doen om haar monstertje op te vrolijken?
Vanaf 3 jaar.

Prijs: 17,95

Emoties memory spel

Het spel bestaat uit 32 stevige kartonkaartjes van 6 x 6 centimeter en is verpakt in een bijpassend blikje.

Prijs: 14,50

S-klank memory spel

Een leuke hulp bij het afleren van slissen. Elk afgebeeld figuur heeft een s-klank in de naam.
Het spel bestaat uit 32 stevige kartonkaartjes van 6 x 6 centimeter en is verpakt in een bijpassend blikje.

Prijs: 14,50

Mijn papa heeft een baard
Een verhalenbundel met 5 verschillende korte verhalen. Deze bundel is ook verkrijgbaar in het engels: My daddy was a beard.

Prijs: 14,95

Ewald’s grote droom
Een leuk verhaal over een eekhoorn die graag zijn droom achterna gaat, maar ook onzeker is. (Laatste exemplaren)

Prijs: 12,50

Verjaardagskalender
Stevige A4 Verjaardagskalender met kleurrijke kindertekeningen, gebaseerd op de tekeningen van mijn destijds drie jarige dochter.

Prijs: 7,50

Kerstkaarten
Set van vier verschillende kerstkaarten met bruine (recycle) enveloppen. De gevouwen kaarten zijn 10×10 cm en gedrukt op 300grs Biotop.

Prijs: 3,50